1 vecka All Inclusive i Alanya – 2008 kr per person

All inclusive hotellet Club Kastalia är ett familjevänligt hotell, med närhet till den populära turistorten Alanya. Hotellet har hela tre olika poolområden och ett flertal vattenrutschbanor där barnen kommer stormtrivas. Hotellet ligger i anslutning till den inbjudande stranden där du kan njuta av sol och bad när du helst önskar.

Till Alanyas livfulla centrum tar du dig enkelt med en kortare bussfärd, och kan där njuta av Alanyas shopping och rigorösa restaurangutbud.

Club Kastalia är perfekt för par och familjer som vill ha bekvämligheten i all inclusive där mat och dryck ingår, och där tillgång till roliga aktiviteter för barnen finns.

Alanya är det populäraste resmålet för svenskar i Turkiet och staden fortsätter vara välbesökt tack vare sin gästfrihet, sitt underbara klimat och sitt utbud på både nattliv och lugnare familjeaktiviteter. Har du inte varit här är det helt klart dags. I april kan du och en partner åka hit för bara 2008 kronor vardera. Gäller flyg och all inclusive på Hotell Club Kastalia.

Dela...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tio =