Vad är Travelhunters och vad kan vi göra för dig?

I stället för att betala en massa premium för paketresor hos gammel-arrangören så hittar du semesterinspiration till överkomliga och ofta till och med mycket låga priser på TravelHunters. Vi på redaktionen söker, förbereder och publicera artiklar om resor till bra priser dagligen, vi kombinerar flyg + hotell från oberoende källor eller resebyråer. Dessutom tittar vi på alternativa transportmedel så som buss, tåg eller färja. Vi hoppas på att du får mycket nytta, inspiration och glädje av TravelHunters!

Vi letar alltid efter de bästa reseerbjudanden och fynd på olika platser och publicerar endast de erbjudanden som tillför mervärde för våra kunder eller är attraktiva och ovanliga på något vis. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så kommer du alltid vara välinformerade och nya pangerbjudanden, följ oss gärna på Facebook också!

Vi hjälper dig att hitta din drömresa.

Letar du fortfarande efter din drömresa? Vi kan göra jobet åt dig helt gratis! Skicka en förfrågan till vår personliga reseservice där hjälper vi dig att hittar en lämplig resa efter dina resepreferenser, datum och inom en konkret budget.